Februarie

Workshop-uri TAIEX

din data de 26.02.2010

Avand in vedere noile cerinte de raportare ale Comisiei Europene cu privire la calitatea apei potabile si a apelor uzate deversate in emisar, Ministerul Mediului si Padurilor in consultare cu Asociatia Romana a Apei organizeaza in perioada urmatoare doua Workshop-uri TAIEX, unul referitor la intarirea capacitatii de implementare a cerintelor Directivei 98/83/CE in perioada 25-26 martie 2010 la Bucuresti, iar celalalt de intarire a capacitatii de implementare a cerintelor Directivei 91/271/EEC la sfarsitul lunii aprilie.

Sedinta comuna Consiliu Director ARA si Birou Permanent Patronatul Apei

din data de 17.02.2010

Vineri 19 februarie 2010 va avea loc la Ocna Sibiului sedinta comuna a Consiliului Director ARA si a Biroului Permanent al Patronatului Apei, cu urmatoarea ordine de zi :

1. Informare privind actiunile desfasurate de structurile institutionalizate ale ARA de la sedinta precedenta.

2. Informare privind stadiul pregatirilor Adunarii generale de dare de seama si alegeri si a manifestarilor ocazionate de implinirea a 15 ani de activitate a Asociatiei Romane a Apei.

Comitetul Teritorial Olt - Jiu

din data de 10.02.2010

In perioada 17 – 18 februarie 2010, va avea loc la Ocna Sibiului Adunarea Generala de dare de seama si alegeri a membrilor Comitetului Teritorial Olt-Jiu, cu urmatoarea ordine de zi:

1. Raportul de activitate al CT Olt- Jiu pentru perioada 2007 – 2009

Workshop UTCB

din data de 04.02.2010

In data de 11 februarie 2010, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti cu sprijinul Fundatiei CFPPDA va organiza la Facultatea de Hidrotehnica, Bd. Lacul Tei 124, sector 2, Bucuresti, o reuniune de lucru in cadrul proiectului WACOM: Workshop WACOM „WAter COmpetences Model Transfer”.

Pe scurt, obiectivele acestui proiect sunt urmatoarele:

Citeşte mai mult...

Haiti urgent request for French speaking WatSan engineer to work on WHO contract

din data de 02.02.2010

Stimati Colegi,

Va rugam sa analizati mesajul anexat prin care Organizatia Mondiala a Sanatatii –WHO, solicita contra cost, in baza unui contract, serviciile unor vorbitori de limba franceza specializati in Inginerie Sanitara si Protectia Apei pentru a lucra in Haiti pentru o perioada de minimum 3 luni.

In cazul in care gasiti persoane interesate va rugam sa va adresati direct la urmatoarele persoane de contact:

Mai multe articole..