Comunicat 11.05.2011 - Concurs Pierderi de Apa 2011

COMUNICAT

11.05.2011

In perioada 17 – 19 mai 2011 va avea loc la Calimanesti – Caciulata cea de-a IVa editie a Concursului "Detectia pierderilor de apa", organizat de Asociatia Romana a Apei cu sprijinul Centrului de Formare si Pregatire Profesionala in Domeniul Apei (CFPPDA) si gazduit de SC APAVIL SA Rm. Valcea.

Agenda evenimentului este urmatoarea:

17 mai 2011 – sosirea participantilor, prezentarea oficiala a Regulamentului de organizare a concursului si a Comisiei de Evaluare;

18 mai 2011 – desfasurarea probelor de concurs, depunerea rezultatelor in urna;

19 mai 2011 – evaluarea rezultatelor din teren, seminar/analiza in teren, premierea castigatorilor.

Pentru informatii suplimentare despre conditiile de participare la concurs va rugam contactati: dl. Ing. Silviu Lacatusu, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel.: 021.316.28.29 si dna. Alina Lupu: SC APAVIL SA, tel.: 0250.739.939.

Compartimentul comunicare ARA

* *

COMMUNIQUE

On 17 – 19 May 2001 will take place in Calimanesti – Caciulata the 4th edition of the Contest "Water Leak Detection", organized by the Romanian Water Association, supported by the Water Training Foundation and hosted by SC APAVIL SA Rm. Valcea.

The agenda of the event comprises:

17 May 2011 – arrival of the participants, official presentation of the Organizational Guidelines and Evaluation Committee;

18 May 2011 – contest trials, submitting results in the ballot box;

19 May 2011 - evaluation of field results, seminar / analysis in situ, and award winners.

For more details about the event, please contact: Mr. Ing. Silviu Lacatusu, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel.: 021.316.28.29 and Mrs. Alina Lupu: SC APAVIL SA, tel.: 0250.739.939.

ARA Communication's Department