Comunicat 05.11.2012 - SC RAJA SA Constanta - Informare direct de la sursa!


COMUNICAT

 05.11.2012

Incepand de marti, 30 octombrie, SC RAJA SA Constanta a pus la dispozitia beneficiarilor un nou mijloc de a transmite instiintari referitoare la intreruperea apei potabile ca urmare a lucrarilor programate pe reteaua publica de alimentare cu apa din judetul Constanta.

Beneficiarii serviciilor societatii vor putea solicita astfel de informatii pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza urmand a fi instiintati direct pe adresa de e-mail despre disfunctionalitatile in furnizarea apei potabile.

Compartimentul comunicare ARA

CTA_email2012 

COMMUNIQUE

Starting Tuesday 30 October, SC RAJA SA Constanta made available to the beneficiaries a new tool for sending information on water discontinuities related to the programmed works on the water supply networks in Constanta County.

The beneficiaries of the company’s services can ask information at email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , and will be replied directly on email about the maintenance works.

ARA Communication’s Department